SI ŽELITE, DA PRENOVIMO KOPALNICO V VRTCU VAŠEGA OTROKA?

 

Tapro in Radio Aktual združujeta moči v akciji MALE ROKE ZA VELIKO KOPALNICO, v kateri bomo prenovili kopalnico otroškega vrtca.

NAVODILA ZA SODELOVANJE V AKCIJI MALE ROKE ZA VELIKO KOPALNICO:

Vaši malčki naj narišejo risbice svojih sanjskih kopalnic, vi pa jih slikajte in jih do petka, 24. 3. 2023, naložite na spletno stran www.radioaktual.si/maleroke.

Risbice nam lahko pošljete tudi v fizični obliki na naslov: Radio Aktual, Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje ali preko e-mail naslova kopalnica@radioaktual.si. Ob tem pripišite tudi ime in starost otroka, ki je risbico narisal, skupino, naziv in kraj vrtca, iz katerega otrok prihaja, ime kontaktne osebe ter njeno telefonsko številko in e-mail naslov.

Opomba: V nagradni igri lahko sodelujejo le otroci vrtcev, katerih kopalnice so starejše od petih let!

Vsi tisti, ki ste brez otrok, oziroma so vaši otroci že prerasli vrtčevsko obdobje, pa ste lepo vabljeni h glasovanju za najljubšo risbico, ki bo potekalo od sobote, 25. 3. 2023, do petka, 31. 3. 2023, do 13. ure na spletni strani www.radioaktual.si/maleroke.

Zmagovalna risbica, ki bo 31.3.2023 ob 13h imela največ glasov, bo vrtcu nadobudnega umetnika prinesla novo kopalnico, ki jo podari podjetje Tapro d.o.o. Nagradili pa bomo tudi vrtčevsko skupino drugo uvrščene risbice, ki bo prejela promocijski paket Tapro.

 

Vabljeni k sodelovanju!

AKCIJA MALE ROKE ZA VELIKO KOPALNICO