MATT BLACK

Izbirajte med široko paleto izdelkov. Ko gre za kopalniške armature Hansgrohe, imate na izbiro nagrajene modele in lahko koristite izdelke, ki izpolnjujejo najstrožje zahteve glede kakovosti in uporabnosti.
Koncepti za vse Hansgrohe armature so prišli iz priznanega oblikovalskega studia Phoenix Design in so prejeli več nagrad. Kateri koli slog izberete, bo vaša kopalnica videti popolnoma skladna in kuhinja prav tako.

 

KUHINJA

Iščete pametno kuhinjsko armaturo v elegantnem dizajnu, ki olajša vaše delo v kuhinji? Hansgrohe vam ponuja širok izbor kompetentnih kuhinjskih pomočnikov, ki so več kot le "pipa". Odkrijte prednosti nagrajenega oblikovanja, funkcionalnosti in trajne kakovosti Hansgrohe.

 

 

 

KOPALNICA

Za ustvarjanje elegantnega vzdušja, je poleg armatur Metropol in Talis E na voljo tudi veliko dodatnih izdelkov v petih novih zaključkih. Oblikujte vse komponente v eni barvi - od pipe, cevi za prhanje in nadglavnih prh do kotnih ventilov. Ali pa v prostor postavite zgolj poudarke. Tako Metropol kot Talis E ponujata odprte montažne armature in različice za stensko vgradnjo, pa tudi izbor armatur za prho in kad.

 

 

Mat trendne barve Mat Black navdihujejo ljubitelje sodobne arhitekture. Še posebej učinkovita je kombinacija s temnimi površinami umivalnika ali prepletanje z barvnimi detajli v prostoru. Elegantna preprostost kopalniških armatur v mat barvah naredi piko na i v sodobnih kopalnicah.