NOVO! Grelniki Mill

 
Obveščamo vas, da smo v naš prodajni program dodali grelnike proizvajalca Mill.

Mill je norveško podjetje, ki se ukvarja z snovanjem pametnih izdelkov za ogrevanje in uravnavanje mikroklime v zaprtih prostorih. Grelniki Mill so s svojim dizajnom kot nalašč ustvarjeni za sodobna bivališča.
 
 
PANELNI GRELNIKI
Panelni grelniki Mill zagotavljajo prijetno osnovno temperaturo po celem stanovanju. Izbirate lahko med različno močjo in različno temperaturo v vsakem prostoru. Na splošno je priporočljiva moč grelnika od 70 do 100 vatov na kvadratni meter. Brez skrbi jih lahko pustite prižgane tudi brez nadzora, saj imajo varen in učinkovit grelni element iz aluminija x in površino, ki ne postane prevroča.
 
 
KONVEKCIJSKI GRELNIKI
Linija Mill Instant ponuja izjemno učinkovite konvekcijske grelnike, ki blagodejno toploto sevajo takoj ko jih vključite. Je tišja alternativa običajnim kaloriferjem in ponuja takojšnje ugodje prijetno ogretega prostora brez motečega hrupa. Modeli imajo ozko ohišje, so lahki ter opremljeni z ročajem na vsaki strani za  enostavno prenašanje.

Zaradi zelo učinkovitega elementa z grelno žico grelnikov Mill Instant ne smete pustiti vklopljenih brez nadzora. So odličen dodaten vir toplote v hladnih dneh. Na voljo so v dveh izvedbah: z elegantno jekleno sprednjo stranjo ali s sodobnim steklom. Lahko imajo mehanski termostat za enostavno upravljanje ali elektronski termostat s prikazovalnikom LED.

Konvekcijski model z WiFi ima enak grelni element kot panelni grelniki Mill, kar pomeni, da ga lahko brez skrbi pustite delovati tudi brez nadzora.

 

OLJNI GRELNIKI

Če iščete nevsiljiv vir ogrevanja, ki ne izsušuje zraka, potem je Mill Gentle Air odlična izbira. Grelni element radiatorja ni v neposrednem stiku z zrakom iz okolice, zato se na njem ne žge prah in ne izsušuje zraka.

Zaradi zaprte konstrukcije se vroč zrak hitreje dviga, to pa pomeni učinkovitejšo porazdelitev toplote po prostoru. Prostor se zato ogreje za kar 29 % hitreje kot z običajnim oljnim radiatorjem. Mill Gentle Air je torej energetsko učinkovitejši kot drugi oljni grelniki in bolj trajnosten. Ti prenosni grelniki se ponašajo z izjemno tihim delovanjem in jih lahko varno pustite vklopljene brez nadzora. Grelniki so na voljo različno močni in z različnimi načini delovanja. Na voljo je mehanski termostat za preprosto upravljanje, dnevni/nočni program za znižanje temperature ali vgrajen WiFi, ki omogoča upravljanje z aplikacijo in prihranek energije.

 

KALORIFERJI

Gre za zelo zmogljiv grelnik Mill Compact, ki bo hitro ogrel večje prostore. Grelni element PTC ima na površini nižjo temperaturo kot običajni kalorifer z grelnimi žicami. Zato ne žge prahu in manj izsušuje zrak kot običajni kaloriferji. Majhna velikost in na dotik hladna površina (»cool touch«) omogočata enostavno prenašanje na mesta, kjer potrebujete dodatno toploto. Priročen dizajn omogoča enostavno shranjevanje, ko ni v uporabi.

Kalorifer Mill Compact je dodatni vir ogrevanja, ki ga zaradi zelo učinkovitega grelnega telesa ne smete pustiti vklopljenega brez nadzora.

 
MILL APLIKACIJA

Za še več lagodja vam ponujamo popolnoma integrirane grelnike z WiFi, pri katerih lahko temperaturo uravnavate s pritiskom na gumb v aplikaciji Mill Norway. Z aplikacijo lahko nadzorujete različne lokacije (dom, počitniška hiša itd.) in poljubno število grelnikov. Aplikacija je brezplačna in brez skritih stroškov.

Na voljo je za naprave iOS (različica 8 ali novejša) in Android (različica 4.2 ali novejša).

 
 
Preverite ponudbo na naši SPLETNI STRANI.
 
 
 
 

NOVO! | Pametni grelniki Mill