Politika zasebnosti

Dragi obiskovalec spletne strani,

Prosimo, da skrbno preberete to politiko pred uporabo spletnih strani TAPRO d.o.o., saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali in varovali vaše osebne podatke. Politika varovanja osebnih podatkov vključuje tudi politiko piškotkov.

1. OSEBNI PODATKI

TAPRO d.o.o., spoštuje zasebnost uporabnikov in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene na svoji spletni strani, varoval skrbno ter v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in internimi dokumenti družbe. Poleg tega pridobljenih osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam ali jih uporabljala v namene, ki niso zapisani v tej politiki. Osebne podatke uporabnikov te spletne strani lahko razkrijemo le, če to zahteva zakon, v primeru preiskave ali zaščite pred delovanjem, ki bi bilo škodljivo za samo družbo.

2. KAJ JE PIŠKOTEK?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi ti dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in njihovih nastavitev. Piškotki omogočajo spletnim stranem da le-te prepoznajo, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto. Pri naprednih aplikacijah pa se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Pomembni so za delovanje spletnega mesta in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo, kar je tudi njihov namen.

Sam piškotek ne vsebuje in ne zbira informacij ter ne vsebuje osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi lahko identificirale posameznega obiskovalca spletne strani.

3. PIŠKOTKI NA tapro.si

 Na spletni strani TAPRO d.o.o., se nahajajo spodaj navedeni piškotki:

  • Nujno potrebni piškotki.

    Ti piškotki so potrebni za nemoteno delovanje naše spletne strani. Omogočajo vam, da se premikate po strani in nemoteno uporabljate njene funkcije.

  • Piškotki, ki merijo učinkovitost strani.

    Z njimi prepoznavamo in beležimo število obiskovalcev na strani. S temi piškotki dobimo vpogled v vzorce premikanja po spletni strani, kar nam omogoča da še izboljšamo uporabniško izkušnjo.

PIŠKOTEK IME NAMEN

CONCRETE5

Session

Omogoča dostop do spletne strani.

__utma, __utmb,

__utmc, __utmz

Google Analytics

Beleži aktivnosti na strani preko anonimnega spremljanja uporabnikov.

4. POVEZAVE NA DRUGE STRANI

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave na druge internetne strani. TAPRO d.o.o., ne deli informacij, ki jih bo s pomočjo piškotkov pridobila od vas preko drugih strani. Prav tako tudi nimamo nobenega vpliva glede politike varovanja podatkov, ki jo izvajajo. Zato vam priporočamo, da se pred obiskom teh strani pozanimate o politikah varovanja podatkov podjetij, ki so upravitelji teh internetnih strani.

5. UPRAVLJANJE VAŠE POLITIKE ZASEBNOSTI Z UPORABO PIŠKOTKOV NA NAŠI SPLETNI STRANI

Pri vašem obisku naše spletne strani vas s pasico na spodnjem delu strani vprašamo za dovoljenje uporabe piškotkov. Če dovolite uporabo piškotkov, kliknite na gumb »OK«. S tem se boste hkrati strinjali z določbami te politike. Nastavitev bo shranjena do vašega naslednjega obiska.

6. KAKO LAHKO ODSTRANITE ALI ONEMOGOČITE PIŠKOTKE

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Če na primer uporabljate različico Internet Explorer 8.0, morate storiti naslednje: 1. izberite Orodja ter nato Internetne Možnosti, 2. kliknite zavihek Zasebnost, 3. uporabite drsnik za izbiro želene nastavitve. 
Če želite izvedeti več o tem, kako spremeniti nastavitve brskalnika ali kako izbrisati piškotke pri drugih internetnih brskalnikih, prosimo preglejte navodila vašega brskalnika.
Upoštevajte prosim, da nekatere funkcije in popolna funkcionalnost spletnih strani ne bo več na voljo, ko bodo piškotki onemogočeni.

7. SPREMEMBE POLITIKE

Vse bodoče spremembe naše politike bomo objavili na tej strani. Prosimo, da za kakršnekoli posodobitve ali spremembe redno preverjate to stran.

8. KJE LAHKO DOBITE DODATNE INFORMACIJE O PIŠKOTKIH

Če potrebujete dodatne informacije o piškotkih, nas prosimo kontaktirajte preko elektronskega naslova novice@tapro.si.

9. IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Tapro ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga sicer lahko potrošnik sproži v skladu z zakonom ZIsRPS.  

10. OBJAVLJENI PODATKI 

Tapro si pridružuje možnost napačno objavljenih podatkov (opisi artiklov, objavljene slike artiklov, tehnične slike, ambientne slike, cene, zaloga,..).